Angstlijst - Mindtuning
Angsten per categorie
Sociaal

iedere sociale fobie en angst

Ruimtelijk

Hoogtevrees, pleinvrees, rijangst, etc.

Natuur

dieren, insecten, onweer, water, natuurverschijnselen, etc

Lichamelijk

naaldangst, verwondingsangst, bloedangst, etc

Overig

Alle angsten en fobieën die niet tot een van de andere classificaties behoren.

Venustrafobia

Definitie: 
Fobie of angst voor mooie vrouwen

Ook bekend als: 
Caligynefobie

Reacties

tja je kijkt al voor je ze…

tja je kijkt al voor je ze zag he.... ik ken dat... mijn ogen gaan naar rechts... wat zie ik? ...tja.... ze laten je nooit met rust....

Rob, Heel herkenbaar…

Rob,

Heel herkenbaar verhaal! Goed van je dat je het opschrijft. Ik kan het moment aanwijzen waarop die boze geest bij me introk! Dat was nadat ik naar een protituee was geweest. Sindsdien kan ik ook op geen enkele manier meer normaal naar een vrouw kijken. Mijn ogen gaan een eigen leven lijden. Ik zie geen mensen meer, de boze geest maakt er lustobjecten van.

Maar ook heb ik als kind een schop gehad in mijn kruis. Daardoor was ik al niet meer normaal. Hoe dat precies in elkaar zit weet ik niet. Ik ben er zo mee opgegroeid en ik weet niet wat normaal is. In ieder geval ging ik daardoor op een gegeven moment de verkeerde kant op, tot ik nu dus die boze geest heb.

Het voelt alsof je een gat in je ziel hebt, waardoor heen die boze geest kan werken. Daarvoor was dat namelijk dicht.

Ik kan je ook vertellen wat je er aan kunt doen. Het is een bijbels verhaal wat je meemaakt. Het is satan en zijn demonen die macht hebben in dat gedeelte van je leven. Ik mijn geval heb ik ze die macht gegeven door eigen fouten. Ik zie het een beetje als de straf voor mijn eigen zonden. Hoewel ik er niks aan kon doen dat ik die schop kreeg als kind, toch had ik die zonden niet mogen begaan.

Ook zijn er generatie zonden. God kan zonden van voorouders tot de vierde generatie aan de kinderen bezoeken. Ik denk dat als het je eigen schuld is dat je het moment ook wel kan aanwijzen waarop dat begon. En anders heb je het misschien van je vader of moeder.

Er is genezing! Er is maar een iemand die jou hiervan kan genezen. En dat is Jezus Christus! Hij heeft satan met al zijn demonen voor altijd verslagen! Alleen Hij kan zorgen dat die geesten geen vat meer op je hebben. Geen enkel therapeut zal je ooit kunnen helpen, op geen enkele manier, wat je ook zult proberen.

Als jij echt voor 100% geloofd in de Here en je vraagt of Hij je helpen wilt, dan zul je meemaken wat genezing is! Satan is sterker dan jou. Daarom heeft het je zo in zijn macht. Alleen Jezus is weer sterker dan satan snap je. Dat is de redding die Jezus beloofd aan de mensen. Iedereen die denkt het zelf te kunnen en Jezus niet nodig te hebben is daarom verloren. Want je kunt het niet zelf. Dat weet je zelf nu ook al wel. Het gaat niet weg.

Nu weet je hoe het zit en wat er met je aan de hand is. Het is een geestelijke strijd. Lees de bijbel daar staat precies in wat er aan de hand is en wat je kunt doen. Ga bidden en vraag Jezus. Hij heeft satan overwonnen en is daarom opgestaan uit de dood. Satan had geen vat op hem. Hij is de Zoon van God en hij leeft nu in de hemel. Hij ziet alles, Hij weet alles van je. Hij luistert als je Hem aanroept.

Nog een korte tijd dan komt Hij terug naar de aarde.

Heb je hier wat aan?

Ja heb ook erg veel last…

Ja heb ook erg veel last van. Valt niet te onderschatten. Ik kan vaak amper naar buiten of naar de winkel.

Ik vind het helemaal niet prettig om naar mooie vrouwen te moeten kijken!! Ik zie veel liever de mensen er achter. Maar soms lukt dat gewoon niet eens.

Het beheers voor 100% mijn leven overal waar ik kom. En overal zijn vrouwen!

Het komt door meerdere oorzaken bij mij. Een er van is dat ik als kind een schop in mijn kruis heb gehad en er aan ben geopereerd. Ik kan amper tegen over een vrouw staan. Meestal hou ik er iets voor. Of zittend heb ik mijn handen er voor.

Nu ga ik alles uit de weg. Dat werkt het beste. Je zult er nooit aan kunnen wennen en er altijd last van houden.

Dat dwangmatige kijken heeft te maken met demonen. Het is een soort van bezetenheid. Demonen dwingen je te kijken. Demonen "doe je op" bij via sexueel contact.

ik heb dat probleem ook, en…

ik heb dat probleem ook, en ik kan ook niet begrijpen waarom. ik word vooral erg gespannen en zenuwachtig van tieners, ik heb er geen sexueel verlangen naar maar ik raak in een ander stuk van mezelf, het klinkt misschien erg zweverig, maar het is echt een probleem dat mijn leven beheerst.
ik heb ook inderdaad het gevoel dat ik gedwongen word om te kijken en vaak zie ik ze al voor dat ik het zelf in de gaten heb, het geeft je het gevoel als of je bestuurd word, stemmen hoor ik ook, op diverse tijden, als ik een object, zo noen ik maar een vrouw of tiener waar ik last van heb, zie geeft het mijn een rot gevoel als of ik een stomp in mijn maag krijg, ik ga zweten en stotteren en verlies d controle over mezelf. ik heb het altijd verborgen gehouden voor mijn vrouw, maar twee jaar gleden kwam het uit, enkele weken daar na heb ik een verandering door gemaakt van drie dagen, waar in ik een totaal ander mens was, in alle opzichten, ik ben altijd slecht in sex geweest, snel klaarkomen , geen goede erectie, toen niet ,verre van dat.
wat ik toen heb ervaren, is dat ik gewoon naar een vrouw kon kijken zonder dat ik, naar haar borsten en of kont keek, de openbaring was dat het me niets deed, vrouwen kwamen ook op me af en spraken met me, ze reageerden totaal anders op me, ik had en heb natuurlijk door dit, een hele negatieve uitstraling, en bewust of onbewust voelen vrouwen dat als een bedreiging.
op een dag zag ik twee tieners en de duivel was weer terug, van af die tijd is het steeds een beetje slechter met me gegaan, ik heb terrein verloren.

mijn vrouw en ik hebben de conclusie getrokken dat het een lifter of wel een vreemde entiteit moest zijn, omdat ik zo verandert was, en geleidelijk nee van de ene moment op de ander, na een serie therapeuten, ben ik er achter gekomen dat die entiteit niet van plan is om te vertrekken, en ik mijn grip er op ga verliezen, er is één therapeut die het goed zag, en die vertelde dat die ander er bij mijn geboorte al is in gestapt, dat is een enge gedachte, ze omschreef precies hoe hij er uit zag, en wat er met die ander aan de hand was, via deze therapeut ga ik nu naar een ander, om de griezel uit mijn systeem te halen.
Ik hoop dat ik een reactie van je krijg, ik ben benieuwd hoe het met jou gaat.

groeten ,
rob

Als je dit echt als een…

Als je dit echt als een probleem ziet, heb je veel mannen mee. Ik vind het ook prettig naar mooie vrouwen te kijken. Maar ik zie ook andere dingen waardoor ik 'al dat moois' wel in de normale werkelijkheid kan plaatsen. Op die manier kan ik ook normaal omgaan met welke vrouw ook. En zo hoort het natuurlijk ook.

Wat je jezelf vast wel kunt aanleren, is niet te staren naar vrouwen. Daar wordt jezelf nerveus van. Maar het oogt ook niet. Vrouwen zullen zich dan makkelijk ongemakkelijk bij je voelen. Wat je kansen op een leuk contact met een mooie vrouw niet erg vergroot.

Succes ermee!

Ik heb grote onzekerheid bij…

Ik heb grote onzekerheid bij mooie vrouwen, waarbij veel spanning optreedt. Kan mij niet bedwingen om constant naar vrouwen in het algemeen te kijken. Dwangneurose achtig.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

 
“Ik slikte hartmedicijnen om rustig te blijven”
 
“Ik had zélf mijn angsten heel groot gemaakt”
 
“In gesprekken struikelde ik over mijn woorden en verkrampte”
 
“Ik durfde de straat niet meer. Alleen thuis was het veilig”